Specialist distributeur van het jaar worden.

Dat doe je niet zomaar.

We waren al supertrots dat we in 2019 clouddistributeur van het jaar zijn geworden. De trots werd nog groter toen we dit jaar Specialist Distributor van het jaar werden.

Maar eerlijk is eerlijk: we hebben er ook echt keihard aan gewerkt om deze prijzen in ontvangst te nemen. Want we willen er alles aan doen om u te helpen. Of het nu gaat om financiële of technische ondersteuning of extra marketing- en saleskennis.

Waarom de professionele jury en het lezerspubliek van Dutch IT-channel ons de beste specialist distributeur van Nederland vindt?

1. Toegang tot de nieuwste technologie

Het datalandschap verandert razendsnel. Data(management)leveranciers spelen hierop in door hun oplossingen continu te vernieuwen, nieuwe producten te lanceren en nieuwe beveiligingstechnologie te ontwikkelen. Het is best een uitdaging om hier steeds van op de hoogte te zijn.

Als u partner bent, brengen we u op de hoogte van deze nieuwe ontwikkelingen. We geven u met ons portfolio toegang tot de laatste datagerelateerde technologieën. Zodat u uw klanten altijd de meest actuele oplossingen kunt bieden. Zo houden wij ook uw portfolio up-to-date.

2. Datamanagement bundelen met andere producten

U wilt de uitdagingen voor uw klanten oplossen. Complexiteit voor ze wegnemen. Zodat zij zich volledig kunnen richten op hun kernactiviteiten. Dan is het een must om ook datagerelateerde oplossingen aan te bieden.

U kunt bij Tech Data niet alleen terecht voor allerlei innovatieve technologieën op het gebied van data. Maar ook voor cloud-, IoT-, analytics- en mobiele oplossingen. We bundelen deze technologieën met datamanagement, zodat u een totaaloplossing kunt aanbieden. Daarmee ontzorgt u uw klanten écht. Het resultaat? U vergroot de klanttevredenheid, bindt klanten aan uw organisatie en laat uw omzet groeien.

3. Een breed portfolio

Het leveren van datagerelateerde diensten is soms best complex. Uw klanten hebben te maken met hun eigen specifieke behoeften, waarvoor u weer verschillende oplossingen kunt inzetten. Ook vraagt iedere klant door zijn unieke combinatie van activiteiten, kenmerken en processen om een andere aanpak.

Tech Data beschikt over een enorm breed dataportfolio. Hiermee kunt u voor iedere uitdaging de juiste technologie leveren. En daarmee per klant de meest optimale beveiliging samenstellen.

4. Kennis van A tot Z

Het datalandschap is zeer divers. Een groot aantal leveranciers zijn actief in de markt. Ieder met hun eigen oplossingen. De kans is dan ook groot dat uw klanten gebruikmaken van een combinatie van oplossingen van verschillende leveranciers. Hen ondersteunen vraagt om een brede expertise.

Als specialist distributeur kennen wij het datalandschap als geen ander. We zijn bekend met ieder product van elke leverancier. Met behulp van deze technische expertise kunt u iedere datagerelateerde uitdaging van uw klanten aan, ongeacht de complexiteit of gekozen oplossing.

5. Ondersteuning bij marketing & sales

Datamanagement is voor elke organisatie van groot belang en zelfs onmisbaar. Toch is het best lastig om leads te genereren en klanten te overtuigen om tot aanschaf over te gaan. Precies daarom helpen we u met marketing & sales. Zodat u kansen kunt verzilveren.